Igienizare profesionala

detartraj

DETARTRAJUL reprezinta procedeul de inlaturare a tartrului si a depunerilor dentare, ajutand la prevenirea si tratarea bolilor gingivale si parodontale.

Este indicat ca detartrajul dentar sa se efectueze o data la 6 luni. Pentru fumatori aceasta procedura trebuie realizata la 3 luni. De asemenea, detartrajul se recomanda in cazul in care sunt prezente acumulari importante de tartru. In timp, bacteriile din placa bacteriana formeaza depozite de calculi care provoaca erodarea dintelui si, in cele din urma, pierderea acestuia. Periajul zilnic nu rezolva aceasta problema, fiind astfel indicat sa apelati la curatarea profesionala.

Daca suferiti de afectiuni paradontale este indicat sa va detartrati dintii regulat. Detrartrajul cu ultrasunete este folosit pentru a indeparta bacteriile acumulate sub gingii care formeaza, in timp, calculi dentari care pot provoca pierderea dintilor.

ATENTIE! Detrartrajul nu este dureros! Aceasta procedura nu foloseste substante chimice care sa deterioreze dintii sau gingia!

AIRFLOWul se realizeaza cu un aparat special care degaja un jet de apa si prophy-jet, bine tolerat si fara dureri, care elimina si ultimele resturi de tartru, întarziind viitoarele depuneri.

PERIAJUL PROFESIONAL indeparteaza in totalitate depozitele microscopice ramase pe dinte si ajuta la mineralizarea smaltului.

 

CONSULTAȚIA STOMATOLOGICĂ este recomandată cel puțin o dată la șase luni pentru prevenirea oricăror afecțiuni și pentru remedierea acestora din fază incipientă. Problemele dentare lăsate netratate pot duce la afecțiuni grave ce vor necesita o perioadă îndelungată de tratament și costuri ridicate!

Programari & detalii : 0741.999.510 * 031.435.98.34