Beneficiaza de oferta noastra la

Implant dentar

Implantul dentar este o piesa din titan pur, sub forma unui surub, ce reprezenta radacina artificiala a dintelui ce lipseste. Implantul are un segment intraosos (portiunea radiculara) si unul supraosos (bontul protetic) – peste acesta din urma aplicandu-se o lucrare protetica (coroana, punte, proteza)

Cateva argumante pentru care merita sa alegi un

Implant dentar

Design Conic

Designul conic permite un raspuns excelent al osului in incarcarea protetica si se armonizeaza cu osul inconjurator. Suprafata mare de contact cu osul realizeaza o stabilitate primara excelenta chiar si in situatiile de augumentare de sinus.

Conexiunea Biologica

Conexiunea con-hex asigura o inchidere etansa la nivelul interfetei bont/implant.
Distributie optima a incarcaturii protetice, chiar si la nivelul osului cortical.
Prevenirea slabirii bontului protetic.

Spira dubla si cresterea inaltimii

Spira dubla si cresterea inaltimii spirei de-a lungul implantului imbunatatesc stabilitatea primara si reduc timpul de inserare al implantului.

Osteointegrarea

Cresterea distantei dintre spire induc o osteointegrare rapida.

Protetica

Conexiunea con-hex asigura o inchidere etansa la nivelul interfetei bont/implant.

Suprafata S.L.A

Cresterea suprafetei de contact intre os si implant.
Grabirea formarii osului la suprafata implantului.

Intrebari frecvente despre implantul dentar

F.A.Q.

Implantul dentar poate sa previna declansarea unor efecte negative care se produc in lant atunci cand lipsesc unul sau mai multi dinti:
– Osul se resoarbe ( se atrofiaza)
– Dintii vecini se inclina spre spatiul ramas liber
– Dintii antagonisti coboara
– Creste riscul de aparitie a cariilor
– Creste riscul de aparitie a bolii parodontale
– Produce dureri ale articulatiei temporo-mandibulare

– O investitie de viitor in calitatea vietii dumneavoastra
– Va poate scuti de alte cheltuieli cu dintii pe viitor
– Pastreaza intacti dintii vecini celui lipsa
– Stimuleaza functional osul, care nu se mai resoarbe/ atrofioaza

Aplicarea implantelor se realizeaza sub anestezie locala si nu veti simti nimic in tot acest timp. Regiunea in care s-a intervenit poate fi umflata cateva zile dupa, iar durerile de intensitate redusa care ar putea sa apara se remit de cele mai multe ori cu analgetice usoare.

Onorariul pentru inserarea unui implant dentar este de 2600 lei.

Da! Implantele sunt fixate in os si se comporta ca proprii dumneavoastra dinti cand mancati, vorbiti sau radeti. Majoritatea pacientilor nu fac diferenta intre dintii naturali si noii lor dinti.

Nu! Implantele permit inlocuirea dintilor absenti fara sa se atinga de dintii dvs. sanatosi. Contrar puntilor clasice si protezelor partiale nu este nevoie sa fie afectati in vreun fel dintii vecini. In plus, noii dinti vor semana perfect cu dintii dumneavoastra naturali.

Studiile clinice asupra tratamentului cu implante dentare au aratat ca rezultatele pe termen lung sunt pozitive. Conceptia implantelor si tratamentul lor de suprafata asigura o foarte buna rezistenta si mentinerea pe loc a restaurarilor. Filetul implantului surub contribuie la mentinerea pe loc a acestuia si la conservarea osului. Toate acestea ajuta la conservarea conturului partilor moi si dau un aspect natural.

Aceasta depinde de dintii dvs si de tipul de tratament care este cel mai bine adaptat cazului dumneavoastra. Pentru unele situatii se poate efectua un singur timp chirurgical, existand insa cazuri cand interventia chirurgicala se realizeaza in doua etape. Consultatia initiala, interventia chirurgicala, controlul postoperator, etapele de protezare si controlul final insumeaza aproximativ 6-8 sedinte pana la finalizarea tratamentului.

Pentru a intretine un bun rezultat este suficient periajul dentar si utilizarea atei dentare. Stomatologul dvs va va explica exact cum se realizeaza aceasta. Este insistent recomandata intreruperea fumatului. Fumatul ingreuneaza cicatrizarea si afecteaza in sens negativ prognosticul pe termen lung. Chiar daca tratamentele prin implante dentare nu au fost foarte populare in Romania in trecut datorita costurilor ridicate si a lipsei de informare, in prezent asistam la o explozie a restaurarilor prin implante dentare, lucru care reprezinta o evolutie pozitiva atat in starea de santatae orala cat si in cresterea standardelor tratamentelor. Va incurajam sa optati pentru aceste tratamente ori de cate ori acestea sunt indicate de medicul dentist.

Specialistul New Dent

Implant dentar

dr. Vlad Petrescu-Seceleanu
medic specialist Chirurgie Oro-Maxilo-Faciala;
Vicepresedintele Asociatiei Romane de Implantologie Dentara;
Membru European Association for Cranio-Maxillo-Facial Surgery

vlad petrescu seceleanu
Descopera si celelelalte oferte regasite in cabinetul nostru

Promotii servicii stomatologice

Formular programare

Completeaza formularul si programeaza-te la o consultatie specializata.

X
Vreau o programare!