Implant dentar

oferta implant dentar bucuresti

 

Implantul dentar este o piesa din titan pur, sub forma unui surub, ce reprezenta radacina artificiala a dintelui ce lipseste. Implantul are un segment intraosos (portiunea radiculara) si unul supraosos (bontul protetic) – peste acesta din urma aplicandu-se o lucrare protetica (coroana, punte, proteza)

 

 

DE CE IMPLANT DENTAR? 

Design Conic
 design conic – Designul conic permite un raspuns excelent al osului in incarcarea protetica si se armonizeaza cu osul inconjurator
– Suprafata mare de contact cu osul realizeaza o stabilitate primara excelenta chiar si in situatiile de augumentare de sinus
Conexiunea Biologica
 Conexiunea Biologica – Conexiunea con-hex asigura o inchidere etansa la nivelul interfetei bont/implant
– Distributie optima a incarcaturii protetice, chiar si la nivelul osului cortical
– Prevenirea slabirii bontului protetic
Spira dubla si cresterea inaltimii
 Spira dubla si cresterea inaltimii – Spira dubla si cresterea inaltimii spirei de-a lungul implantului imbunatatesc stabilitatea primara si reduc timpul de inserare al implantului
Osteointegrarea
 Osteointegrarea – Cresterea distantei dintre spire induc o osteointegrare rapida
Protetica
 Protetica – Conexiunea con-hex asigura o inchidere etansa la nivelul interfetei bont/implant
Suprafata S.L.A
 Suprafata S.L.A 2 – Cresterea suprafetei de contact intre os si implant
– Grabirea formarii osului la suprafata implantului

De ce ar trebui sa optez pentru un implant dentar?

Implantul dentar poate sa previna declansarea unor efecte negative care se produc in lant atunci cand lipsesc unul sau mai multi dinti:
– Osul se resoarbe ( se atrofiaza)
– Dintii vecini se inclina spre spatiul ramas liber
– Dintii antagonisti coboara
– Creste riscul de aparitie a cariilor
– Creste riscul de aparitie a bolii parodontale
– Produce dureri ale articulatiei temporo-mandibulare

Care sunt beneficiile mele in urma unul tratament cu implant dentar?

– O investitie de viitor in calitatea vietii dumneavoastra
– Va poate scuti de alte cheltuieli cu dintii pe viitor
– Pastreaza intacti dintii vecini celui lipsa
– Stimuleaza functional osul, care nu se mai resoarbe/ atrofioaza

Este dureroasa interventia chirurgicala?

Aplicarea implantelor se realizeaza sub anestezie locala si nu veti simti nimic in tot acest timp. Regiunea in care s-a intervenit poate fi umflata cateva zile dupa, iar durerile de intensitate redusa care ar putea sa apara se remit de cele mai multe ori cu analgetice usoare.

La cat se ridica investitia mea?

Onorariul pentru inserarea unui implant dentar este de 500 Euro. In cazul in care pacientul are nevoie de 3 sau mai multe implanturi, oferim un discount de 10% din valoarea fiecarui implant dentar. Astfel, pretul va fi de 450 euro/implant.

Voi simti dintii pe implante ca si pe proprii mei dinti?

Da! Implantele sunt fixate in os si se comporta ca proprii dumneavoastra dinti cand mancati, vorbiti sau radeti. Majoritatea pacientilor nu fac diferenta intre dintii naturali si noii lor dinti.

Inserarea implantelor pot dauna dintilor sanatosi?

Nu! Implantele permit inlocuirea dintilor absenti fara sa se atinga de dintii dvs. sanatosi. Contrar puntilor clasice si protezelor partiale nu este nevoie sa fie afectati in vreun fel dintii vecini. In plus, noii dinti vor semana perfect cu dintii dumneavoastra naturali.

Exista riscuri ?

Studiile clinice asupra tratamentului cu implante dentare au aratat ca rezultatele pe termen lung sunt pozitive. Conceptia implantelor si tratamentul lor de suprafata asigura o foarte buna rezistenta si mentinerea pe loc a restaurarilor. Filetul implantului surub contribuie la mentinerea pe loc a acestuia si la conservarea osului. Toate acestea ajuta la conservarea conturului partilor moi si dau un aspect natural.

Cate sedinte sunt necesare pentru un implant dentar?

Aceasta depinde de dintii dvs si de tipul de tratament care este cel mai bine adaptat cazului dumneavoastra. Pentru unele situatii se poate efectua un singur timp chirurgical, existand insa cazuri cand interventia chirurgicala se realizeaza in doua etape. Consultatia initiala, interventia chirurgicala, controlul postoperator, etapele de protezare si controlul final insumeaza aproximativ 6-8 sedinte pana la finalizarea tratamentului.

Cum trebuie ingrijiti dintii pe implante?

Pentru a intretine un bun rezultat este suficient periajul dentar si utilizarea atei dentare. Stomatologul dvs va va explica exact cum se realizeaza aceasta. Este insistent recomandata intreruperea fumatului. Fumatul ingreuneaza cicatrizarea si afecteaza in sens negativ prognosticul pe termen lung. Chiar daca tratamentele prin implante dentare nu au fost foarte populare in Romania in trecut datorita costurilor ridicate si a lipsei de informare, in prezent asistam la o explozie a restaurarilor prin implante dentare, lucru care reprezinta o evolutie pozitiva atat in starea de santatae orala cat si in cresterea standardelor tratamentelor. Va incurajam sa optati pentru aceste tratamente ori de cate ori acestea sunt indicate de medicul dentist.

SPECIALISTUL NEW DENT

vlad_petrescu_SECELEANU

dr. Vlad Petrescu-Seceleanu

medic specialist Chirurgie Oro-Maxilo-Faciala;
Vicepresedintele Asociatiei Romane de Implantologie Dentara;
Membru European Association for Cranio-Maxillo-Facial Surgery

 

Slide background Programeaza-te pentru o consultatie !

031.435.98.34 & 0741.999.510

Nu doare 😉