Frica de medicul dentist constituie, chiar si in zilele actuale, o reala problema atat in randul copiilor cat si adultilor. Principala teama deriva din anxietatea fata de durere, desi pacientul este informat de realizarea unei anestezii, chiar si in tratarea unei carii simple in care, in mod obisnuit, nu este necesara anestezia.

  ANXIETATEA DENTARA este o problema obisnuita la majoritatea oamenilor si reprezinta o reactie la un pericol necunoscut, la o experienta noua.

  FOBIA DENTARA are la baza frica, doar ca aceasta este mult mai puternica, iar reactia se poate produce doar la gandul sau amintirea unei proceduri dentare.
  Experiente traumatizante pot influenta negativ viitoarele vizite la medical stomatolog. De asemenea, mediul ambiental sonor, de regula, constituie o adevarata problema de anxietate.

  CUM TRATAM NOI FRICA?
  In primul rand, oferim inainte de tratament toate detaliile despre fiecare procedura in parte si va dam sfaturi utile, raspunzand la orice nelamurire.

  Actul medical va incepe in momentul in care sunteti pregatiti moral si veti realiza ca acest act terapeutic este menit sa indeparteze un proces patologic ce se poate solda cu complicatii importante.

  Acordam o maxima importanta aplicarii anestezicului local care se va face lent si precis. Tratamentul se va realiza cu atentie si rabdare, stabilind de comun acord “un semn de oprire”, in momentul in care decideti ca se impune.

  In cazul in care va deranjeaza sunetele intrumentelor medicale, va punem la dispozitie casti audio sau puteti viziona o emisiune TV, toate acestea pentru a va distrage atentia si pentru a va relaxa.

  Veti ramane surprinsi cat de nedureroase sunt tratamentele dentare si veti realiza ca frica si grijile sunt nejustificabile.

  Scopul nostru este de a realiza lucrari calitative, fara durere, si de a crea un mediu placut si relaxant in care sa reveniti cu placere.

  Formular programare

  Completeaza formularul si programeaza-te la o consultatie specializata.

  X
  Vreau o programare!